Wilt u uw huis verkopen in Hilversum? Wanneer u uw huis te koop zet, is het fijn dat uw woning verkocht wordt voor de beste prijs. Om de beste prijs te kunnen inschatten, is goede kennis van de plaatselijke woningmarkt van groot belang. Van der Helm & Co Makelaars heeft deze kennis als verkoopmakelaar in Hilversum en helpt u graag bij de verkoop van uw woning. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Huis verkopen met ervaren verkoopmakelaar

Er komt veel kijken bij de verkoop van uw woning. Dit zijn vaak zaken waarbij u van tevoren misschien niet heeft stil gestaan, waardoor het best kan tegenvallen. Wij ontzorgen u graag en nemen de nodige werkzaamheden voor de verkoop van uw huis graag van u over. Wij werken altijd met een verkoopplan wat we graag aan u toelichten tijdens een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek plannen we voldoende tijd in, want wat ons betreft, is een goed begin het halve werk. Wanneer er een duidelijk beeld is van uw verwachtingen, gaan we er alles aan doen om deze waar te maken. Zo zorgen wij ervoor dat uw woning zo aantrekkelijk mogelijk op de foto komt, maar ook dat de juiste plekken op de foto’s worden getoond. Op deze manier bereiken we binnen korte tijd veel potentiële geïnteresseerden. Wie weet wel de koper van uw woning!

Zowel ondersteuning voor en na de verkoop

Is er iemand die uw huis wil kopen? Dan is de onderhandeling uiteraard erg belangrijk. U wilt uw huis immers voor de beste beste prijs verkopen. Wij ondersteunen u bij deze onderhandelingen, waarbij we onze meer dan 50 jaar ervaring op dit gebied uitstekend kunnen gebruiken. Ook op het gebied van marketing kunnen we veel voor u betekenen. Uw huis wordt op onze website gezet zodat we veel mensen bereiken. Voor technische of juridische vragen over de verkoop van uw woning kunt u ook bij ons terecht. Bent u benieuwd wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend. We horen graag van u!

Ook kunt u bij ons terecht als aankoopmakelaar voor het aankopen van uw nieuwe woning.