Bent u op zoek naar uw droomhuis? Dan wilt u dit het liefst zo snel mogelijk vinden. Een goede aankoopmakelaar zorgt ervoor dat uw wensen t.a.v. de woning goed in kaart worden gebracht. Ook over de financiële haalbaarheid adviseren we u tijdens uw zoektocht. Wij zijn al meer dan 50 jaar actief als aankoopmakelaar in Hilversum. Hierdoor kennen we alle locaties en de huizenprijzen in deze regio. Wilt u een huis kopen in Hilversum? Met onze hulp, wordt dit een stuk eenvoudiger!

aankoopmakelaar hilversum

Bekijk ons Woningaanbod

Betrouwbare en ervaren aankoopmakelaar in Hilversum

Bent u op zoek naar een goede makelaar in Hilversum? Dan bent u bij Van der Helm & CO makelaars op het juiste adres. Wij kunnen u begeleiden tijdens het gehele aankooptraject. Vanaf het moment dat u een huis wilt kopen, totdat u de sleutel van uw nieuwe woning in handen hebt. Vaak krijgt u het "juiste gevoel" bij het bekijken van dé droomwoning. Het is dan heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseert u zich tevens dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Een eigen aankoopmakelaar meenemen om u te laten adviseren is dan een goede keuze. Zo houdt u een realistische kijk op de situatie.

Aankoopproces van begin tot eind

Bij het aankopen van een woning komt veel kijken. Daarom is het handig Van der Helm & CO in te schakelen voor het vinden van uw droomwoning. Wij kennen de markt en de locaties in deze regio. Maar daar stopt onze hulp nog niet. Wij denken graag verder met u mee. Denk bijvoorbeeld aan de juridische aspecten en de bouwkundige conditie van de woning. 

Van der Helm Makelaars vindt een frequente en transparante communicatie tijdens een zoek- en aankooptraject essentieel. Zo kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken. 

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaar-taxateurs. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de aankoop van uw woning.