Bent u op zoek naar uw droomhuis? Dan wilt u dit het liefst zo snel mogelijk vinden. Een goede aankoopmakelaar zorgt ervoor dat uw wensen t.a.v. de woning goed in kaart worden gebracht. Ook over de financiële haalbaarheid adviseren we u tijdens uw zoektocht. Wij zijn al meer dan 50 jaar actief als aankoopmakelaar in Hilversum. Hierdoor kennen we alle locaties en de huizenprijzen in deze regio. Wilt u een huis kopen in Hilversum? Met onze hulp, wordt dit een stuk eenvoudiger!

Betrouwbare en ervaren aankoopmakelaar in Hilversum

Bent u op zoek naar een goede makelaar in Hilversum? Dan bent u bij van der Helm & van Kooten makelaars op het juiste adres. Wij kunnen u begeleiden tijdens het gehele aankooptraject. Vanaf het moment dat u een huis wilt kopen, totdat u de sleutel van uw nieuwe woning in handen hebt. Vaak krijgt u het "juiste gevoel" bij het bekijken van dé droomwoning. Het is dan heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseert u zich tevens dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Een eigen aankoopmakelaar meenemen om u te laten adviseren is dan een goede keuze. Zo houdt u een realistische kijk op de situatie.

Aankoopproces van begin tot eind

Bij het aankopen van een woning komt veel kijken. Daarom is het handig van der Helm & van Kooten in te schakelen voor het vinden van uw droomwoning. Wij kennen de markt en de locaties in deze regio. Maar daar stopt onze hulp nog niet. Wij denken graat verder met u mee. Denk bijvoorbeeld aan de juridische aspecten en de bouwkundige conditie van de woning. 

Van der Helm Makelaars vindt een frequente en transparante communicatie tijdens een zoek- en aankooptraject essentieel. Zo kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken. 

Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaar-taxateurs. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de aankoop van uw woning.