Een taxatie is een objectieve waardebepaling van uw woning of ander onroerend goed. Er kunnen tal van redenen zijn om een taxatie uit te laten voeren: bijvoorbeeld bij de aankoop of verkoop van een woning, een hypotheekaanvraag of andere vormen van kredietverstrekking, (fiscale) minnelijke waardering, scheidingen of nalatenschappen. Heeft u een erkende en vakkundige taxateur in Hilversum nodig voor de taxatie van uw woning, bijvoorbeeld in verband met de aankoop of verkoop van een huis? Dan bent u bij Van Der Helm & Co aan het perfecte adres. Kies voor persoonlijke aandacht en ruim 50 jaar ervaring.

nwwi taxateur hilversum

Erkend NWWI taxateur Hilversum 

Taxaties, indien gewenst onder het keurmerk NWWI, worden door ons kantoor altijd uitgevoerd door een van de geregistreerde makelaars. U ontvangt daardoor een eerlijk, gedegen en helder taxatierapport. Onze opdrachtgevers bestaan met name uit financiële instellingen, notarissen en particulieren. 

Een NWWI taxateur inschakelen kent voor u als klant verschillende voordelen. Het Nederlands Woning Waarde Instituut is een onafhankelijk, landelijk taxatie instituut dat geldt als keurmerk voor taxateurs. Het NWWI werkt alleen met taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen. Alle aangesloten taxateurs werken volgens dezelfde, controleerbare taxatiemethode. Met dit keurmerk garandeert het NWWI objectieve en betrouwbare woningtaxaties. Kijk voor meer informatie op: www.nwwi.nl

Kortom, als u een erkende en betaalbare NWWI taxateur nodig heeft in Hilversum bent u bij Van der Helm aan het juiste adres. 

Een woning taxatie in Hilversum

Naast de hulp bij het kopen of verkopen van uw woning kunt u dus ook bij ons terecht voor het taxeren van uw woning. Als erkend NWWI taxateur in Hilversum kunt u bij ons een taxatierapport aanvragen ten behoeve van:

  • het verhogen of omzetten van de hypotheek;
  • het verkrijgen van een financiering bij aanschaf van een woning;
  • het vaststellen van successierechten.

Vraag een taxatie-opdracht aan

Bent u benieuwd of en hoe wij u van dienst kunnen zijn als taxateur in Hilversum? Wilt u advies inwinnen of de mogelijkheden bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaand contactformulier of bel ons via 035 - 624 14 51. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over hoe wij u van dienst kunnen zijn bij de waardebepaling van een woning.