Misschien krijgt u het "juiste gevoel" bij het bekijken van dé droomwoning. Het is dan heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseert u zich tevens dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Een eigen aankoopmakelaar meenemen om u te laten adviseren is dan een goede keuze. Zo houdt u een realistische kijk op de situatie.

Van der Helm & Co Makelaars vindt een frequente en transparante communicatie tijdens een zoek- en aankooptraject essentieel. Zo kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken. Daarnaast zijn wij altijd snel op de hoogte van het huidige woningaanbod in Hilversum en omstreken.

Bekijk ons Woningaanbod

Uw droom huis kopen in Hilversum

Wilt u een huis kopen? Dan gaan we samen met u op zoek naar uw droomwoning. De zoektocht begin met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en wordt duidelijk wat u voor ons kan verwachten. We brengen de kosten in kaart die gemaakt worden tijdens het gehele aankooptraject zodat u weet waar u aan toe bent. Wij denken met u mee met het bepalen van de vraagprijs. Wanneer u de woningmarkt niet goed kent, is het lastig om te kunnen beoordelen wat de juiste vraagprijs is. Onze kennis en expertise maakt dit een stuk makkelijker. Wij staan u ook te hulp wanneer het gaat om bouwtechnische vragen en taxeringen. Erg handig wanneer u zelf geen technische achtergrond heeft.

Waarom kiezen voor Van der Helm & Co

Het is tegenwoordig voor woningzoekenden niet eenvoudig om zelf een woning te vinden. Woningsites als Funda bieden u vele mogelijkheden. U kunt zelf een afspraak maken om de woning te bezichtigen. Daarna komt er veel bij kijken bij het kopen van een woning. Wanneer u het gevoel heeft dat u eindelijk uw droomwoning heeft gevonden, is het heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan dat ze in werkelijkheid zijn. De verkopende makelaar heeft maar één belang, namelijk het huis verkopen voor het meest optimale resultaat. Een aankoopmakelaar kan u adviseren tijdens dit proces. Wij hebben een werkwijze waarbij we een frequente en transparante communicatie erg belangrijk vinden tijdens het aankooptraject. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaar-taxateurs. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de aankoop van uw woning.