Van der Helm & Co Makelaars heeft een jarenlange ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Wij adviseren u over de verkoopstrategie en bepalen samen met u een reële verkoopprijs.

Vanaf de eerste kennismaking tot na het transport van de woning zijn wij een partner voor u en gaan wij voor een plezierige samenwerking. Wij vinden een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject essentieel. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen indien nodig de verkoopstrategie bij. Via deze weg kunnen wij marktontwikkelingen direct terugkoppelen naar u en eventueel mee laten wegen in de besluitvorming over bepaalde zaken.

Hulp bij de verkoop van uw huis in Hilversum en omstreken

Er zijn allerlei redenen om uw woning in de verkoop te zetten. Dit kunnen redenen zijn zoals een gezinsuitbreiding of omdat u meer budget heeft. Er zijn ook minder fijne oorzaken waardoor u uw woning verkoopt. Een echtscheiding maakt het vaak financieel noodzakelijk om uw woning in de verkoop te zetten. Of het nou een leuke of een minder leuke reden is, er komen de nodige emoties bij kijken. Daarom is het prettig om bij deze belangrijke gebeurtenis in uw leven de hulp en ervaring van een verkoopmakelaar als Van der Helm & Co in te schakelen. Door onze jarenlange ervaring op de huizenmarkt in regio Hilversum, weten wij de juiste prijs voor uw woning. U wilt uw huis natuurlijk snel verkopen, en uiteraard tegen een goed bedrag.

Snel een woning verkopen

Bij de verkoop van een woning draait het ook om de presentatie. Van der Helm & Co Makelaars besteedt hier veel aandacht aan, onder andere in de vorm van de juiste presentatie op internet, professionele foto's gemaakt door een fotograaf, de vermelding op Funda en onze eigen website, de vervaardiging van plattegronden van de woning, flyers en te koop borden. Onze ervaring is dat onze opvallende en herkenbare huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verkoop van uw woning. Ook maken wij slim gebruik van social media om uw woning te promoten. Hierdoor komt uw woning direct onder de aandacht bij een grote groep mensen.

Van der Helm & Co Makelaars biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkoopgesprek. In het belang van een voorspoedige verkoop van uw woning kunt u desgewenst afspraken maken in de avonduren of op zaterdag. Wij nemen hier de tijd voor. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaar-taxateurs. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw woning.