Bent u van plan om uw woning te verkopen? Dan wilt u hier natuurlijk het snelst de beste prijs voor hebben. Er komt veel kijken bij het verkopen van uw woning en is daarom toch wel een vak apart. Er komen juridische, onderhoudskundige en financiële aspecten bij kijken. Wanneer u dus goede hulp inschakelt van een expert zoals Van der Helm & Co Makelaars, weet u zeker dat u goed zit. Wij hebben meer dan 50 jaar ervaring als verkoopmakelaar in Hilversum.

Hulp bij de verkoop van uw woning

Er zijn allerlei redenen om uw woning in de verkoop te zetten. Dit kunnen redenen zijn zoals een gezinsuitbreiding of omdat u meer budget heeft. Er zijn ook minder fijne oorzaken waardoor u uw woning verkoopt. Een echtscheiding maakt het vaak financieel noodzakelijk om uw woning in de verkoop te zetten. Of het nou een leuke of een minder leuke reden is, er komen de nodige emoties bij kijken. Daarom is het prettig om bij deze belangrijke gebeurtenis in uw leven de hulp en ervaring van Van der Helm & Co Makelaars in te schakelen. Door onze jarenlange ervaring op de huizenmarkt in regio Hilversum, weten wij de juiste prijs voor uw woning. U wilt uw huis natuurlijk snel verkopen, en uiteraard tegen een goed bedrag.

Snel een geschikte woning kopen

Bij de verkoop van een woning draait het ook om de presentatie. Van der Helm & Co Makelaars besteedt hier veel aandacht aan, onder andere in de vorm van de juiste presentatie op internet, professionele foto's gemaakt door een fotograaf, de vermelding op www.funda.nl en onze eigen website www.vanderhelm.nl, de vervaardiging van plattegronden van de woning, flyers, te koop borden. Onze ervaring is dat onze opvallende en herkenbare huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verkoop van uw woning. Ook maken wij slim gebruik van e-mail, social media, zoals Twitter, Facebook en Linkedin om uw woning te promoten. Hierdoor komt uw woning direct onder de aandacht bij een grote groep mensen. Van der Helm & Co Makelaars biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkoopgesprek. In het belang van een voorspoedige verkoop van uw woning kunt u desgewenst afspraken maken in de avonduren of op zaterdag. Wij nemen hier de tijd voor. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaar-taxateurs. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de verkoop van uw woning.