Van der Helm & Co Makelaars heeft al meer 50 jaar ervaring. Wij kennen regio Hilversum, Loosdrecht, Bussum, Naarden Eemnes, Baarn, Blaricum als geen ander. We weten hoe de woningmarkt in Hilversum in elkaar zit. Afgelopen jaren hebben we veel ervaring opgedaan als aankoopmakelaar in Hilversum. Met deze kennis helpen we u graag naar de zoektocht van uw nieuwe woning in deze regio.

Uw droomwoning in Hilversum

Wilt u een huis kopen? Dan gaan we samen met u op naar uw droomwoning. De zoektocht begin met een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en wordt duidelijk wat u voor ons kan verwachten. We brengen de kosten in kaart die gemaakt worden tijdens het gehele aankooptraject zodat u weet waar u aan toe bent. Wij denken met u mee met het bepalen van de vraagprijs. Wanneer u de woningmarkt niet goed kent, is het lastig om te kunnen beoordelen wat de juiste vraagprijs is. Onze kennis en expertise maakt dit een stuk makkelijker. Wij staan u ook te hulp wanneer het gaat om bouwtechnische vragen en taxeringen. Erg handig wanneer u zelf geen technische achtergrond heeft.

Waarom kiezen voor Van der Helm & Co

Het is tegenwoordig voor woningzoekenden eenvoudig om zelf een woning te vinden. Woningsites als Funda bieden u vele mogelijkheden. U kunt een afspraak maken om de woning te bezichtigen. Daarna komt er veel bij kijken bij het kopen van een woning. Wanneer u het gevoel heeft dat u eindelijk uw droomwoning heeft gevonden, is het heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan dat ze in werkelijkheid zijn. De verkopende makelaar heeft maar één belang, namelijk het huis verkopen voor het meest optimale resultaat. Een aankoopmakelaar kan u adviseren tijdens dit proces. Wij hebben een werkwijze waarbij we een frequente en transparante communicatie erg belangrijk vinden tijdens het aankooptraject. Maak gerust een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaar-taxateurs. Wij inventariseren graag hoe wij u kunnen helpen bij de aankoop van uw woning.